Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:26:14 GMT

خورشید روز پنجشنبه گرفته طلوع خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۶۸۲۳

خورشید روز پنجشنبه گرفته طلوع خواهد کرد

محمدمهدی مطیعی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شرایط جوی و آلودگی هوا ممکن است رصد خورشید گرفتگی جزئی به طور واضح صورت نگیرد.
وی ادامه داد: گرفتگی خورشید در ساعت هفت و ۱۷ دقیقه به حداکثر مقدار خود یعنی ۴۸.۸ درصد رسیده و سطح خورشید توسط ماه پوشانده خواهد شد و در ساعت هشت و ۲۹ دقیقه نیز خورشید گرفتگی به پایان خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این خورشیدگرفتگی‌ از نوع حلقوی است زیرا به خاطر مدار گردش ماه که به صورت بیضوی است، زمین در یکی از کانون‌های آن قرار می‌گیرد و با توجه به اینکه فاصله ماه با زمین به کمترین مقدار خود ‌رسیده است و به صورت کامل در میان خورشید و زمین قرار گرفته و در یک راستا هستند و نورخورشید در اطراف ماه دیده می‌شود، به همین دلیل این نوع خورشید گرفتگی حلقوی نامیده می‌شود.
مطیعی افزود: این خورشیدگرفتگی در کشورهای جنوبی مانند عربستان، قطر، امارات، بخش‌های جنوبی هند، مالزی و سریلانکا به صورت کامل قابل مشاهده است و در ایران هر چه قدر به شمال نزدیک شویم، مقدار خورشید گرفتگی کمتر خواهد بود.
وی ادامه داد: در حال برنامه‌ریزی هستیم تا علاقه‌مندان به نجوم بتوانند در صورت مساعد بودن شرایط جوی از سایت observatory.um.ac.ir  به صورت آنلاین این خورشید گرفتگی را مشاهده کنند.
مسوول رصدخانه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: به هیچ وجه از لوازم غیر استاندارد شامل شیشه‌ جوشکاری، فیلم رادیولوژی، سی.دی و عینک آفتابی برای دیدن این خورشید گرفتگی استفاده نشود زیرا اشعه‌های نامرئی خورشید بر روی چشم تاثیر جبران‌ناپذیر می‌گذارد.

برچسب‌ها خورشید مشهد رخداد های نجومی نجوم کره ماه خراسان رضوی علمی دانشگاه فردوسی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خورشید مشهد نجوم کره ماه خراسان رضوی علمی دانشگاه فردوسی مشهد خورشید مشهد نجوم کره ماه خراسان رضوی علمی دانشگاه فردوسی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی عباسی در خصوص وضعیت ساخت و سازهای صورت گرفته در اطراف باغ گیاه‌شناسی گفت: باید تدبیری اندیشیده شود تا آسیبی به باغ وارد نشود. البته این وضعیت به این معنا نیست که تعاونی‌ها واحدهای آپارتمانی خود را نسازند؛ بلکه تعاونی‌ها می‌توانند واحدها را براساس تعهدات خود و مطابق با پروانه صادره انجام بدهند.

او ادامه داد: زمین در آن محدوده زیاد است؛ هم تعاونی زمین زیادی در اختیار دارد و هم دستگاه‌های دیگر زمین دارند و باید ساخت و ساز در جانمایی درست صورت بگیرد. اینکه در مجاورت باغ گیاه شناسی ساخت و ساز انجام شود، خلاف قانون است و امکان پذیر نیست.

عباسی به این موضوع هم اشاره کرد که قرار بر این شده تا برای ساخت و سازهایی که از این به بعد صورت می گیرد، محدودیت ارتفاع لحاظ شود و بیش از چهار یا پنج طبقه مجوز ساخت صادر نشود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: دستگاه‌ها با یکدیگر توافق کردند که اگر در زمین‌های تعاونی قابلیت جانمایی باقی مانده پروژه نباشد، در زمین‌های مجاور ساخت و ساز صورت بگیرد.

کد خبر 847359 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۲۲ برج گیاه‌ شناسی دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • نشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان/ آب‌گرفتگی شدید در این خیابان+ فیلم
  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است